СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міський голова привітав мешканку Калинівки з 90-річним ювілеєм

Дата: 27.05.2020 15:47
Кількість переглядів: 596

Снігурівський міський голова завітав до с. Калинівка з важливою місією - привітати з 90-річним ювілеєм Алісу Юхимівну Раковець.

Аліса Юхимівна народилася 27 травня 1930 року. В 1939 році разом з батьками вона переїхала до с. Калинівка (Куйбишеве). Її дитинство пройшло в буремні роки Другої світової війни, вона була свідком розстрілу євреїв. У 1959 році Аліса Юхимівна пройшла службу в лавах армії, в санчастині Польщі. Все своє життя прожила в рідному селі, працювала в їдальні місцевого радгоспу, виховала двох доньок. Останні роки жінка проживає з онукою та правнуками, які піклуються про свою бабусю.

Фото без опису

"Алісо Юхимівно, я від щирого серця вітаю Вас з ювілеєм! Бажаю міцного здоров'я, затишку, благополуччя та безхмарного мирного неба! Нехай Ваш життєвий шлях, на якому завжди на першому місці були патріотизм, самовідданість, працьовитість та героїзм, стане гідним прикладом для підростаючого покоління!", - відзначив Леонід Голобля.

Також міський голова вручив іменинниці подарунок, квіти та грамоту за активну життєву позицію, багаторічну плідну працю та вагомий особистий внесок у розвиток рідного краю.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано