СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Як буде виглядати стаціонарний міст через річку Інгулець?

Дата: 28.05.2020 11:16
Кількість переглядів: 558

Як раніше повідомлялось, триває один з фінальних етапів підготовки проектно-кошторисної документації з будівництва нового стаціонарного мосту, який передбачає проведення громадських слухань з даного питання. Тому Снігурівська міська рада тримає на контролі питання будівництва мостового переходу автодорожнього мосту через р. Інгулець за адресою: автодорога №0151901 Снігурівка - Тамарине - Безіменне км 1+977 Снігурівського району Миколаївської області. В міськраді показали, як буде виглядати стаціонарний міст через річку Інгулець згідно проекту. Автодорожний міст, призначений для переправлення пішоходів та автомобільного транспорту через річку Інгулець, найближчим часом буде винесено на обговорення громадськості.

Фото без опису

Згідно проекту міст буде мати такі розміри: в поздовжньому напрямі прогонова будова складає 54 метри (загальний розмір з врахуванням влаштування устоїв та пандусів для МГН – 150 м); в поперечному напрямі – 9,7 м (з яких 1,25 м – пішохідна доріжка, 7 м – дві смуги для руху автотранспорту, 1 м – смуга безпеки, 0,7 м – захисна смуга). Всі бетонні конструкції будуть виготовлені із гідротехнічного сульфатостійкого бетону з добавками поліпропіленової фібри.

Фото без опису

«Для влаштування залізобетонного полотна мосту та мостових устоїв буде використовуватися монолітна плита гідро ізолюючий шар гідрофобного бетону з розхилом, шар щебеневої насипки з розподілення навантаження від транспорту на залізобетонні плити та два шари асфальтобетону. Тобто, даний міст відповідатиме усім необхідним вимогам, а проїзд по ньому буде безпечним», - розповів міський голова Леонід Голобля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано