A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

1 червня в Снігурівській ОТГ вітали дітей з «професійним» святом

Дата: 02.06.2020 08:10
Кількість переглядів: 1348

1 червня в населених пунктах Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади відбулись заходи з нагоди святкування Дня захисту дітей.

В Афанасіївському старостинському окрузі відбулась святкова програма. На місцевому дитячому майданчику в с. Афанасіївка відбувся захід, в якому взяли активну участь діти, а також батьки та бабусі винуватців свята. В програмі: святкова естафета, конкурс малюнку на асфальті, футбол та музичний конкурс.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Було весело та цікаво. Приємними подарунками до Дня захисту дітей стали солодощі від міського голови Леоніда Голоблі. Після пом’якшення карантину усі отримали купу позитивних емоцій, які були такими необхідними у цей період», - відзначив староста Василь Хомко.

В Кобзарцях пройшло костюмоване свято для дітей старостинського округу. Дітлахи веселилися, робили селфі, бігали, гралися в ігри, а на завершення свята влаштували мега-фотосесію. А від міського голови дітлахи отримали солодкий подарунок – морозиво.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Діти – це наше майбутнє, а значить і майбутнє нашої держави. Ми повинні зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо для них радісного й безхмарного дитинства! Хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими, відчували мамине тепло, і ласку, батьківське міцне плече. Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій», - відзначила староста Наталія Канцелярук.

У Тамариному цього року також влаштували малечі святкові заходи та приготували подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

А в Першотравневому, враховуючи послаблення карантинних обмежень, біля будинку культури провели конкурс малюнків на асфальті під назвою «Світ навколо тебе», дітям вручили подяки за участь у заході та солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Василівці малечу розважали клоуни. Вони приходили до подвір’їв місцевих дітлахів з солодощами, повітряними кульками та вітали з «професійним» святом кожного, хто траплявся на їхньому шляху.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Така приємна несподіванка справила на малечу справжній фурор. Мабуть, тому, що такі заходи чи не вперше проводяться у нас на території Заріччя, але по реакції наших маленьких односельчан, мабуть, це стане для нашого округу доброю традицією!», - відзначає староста Анатолій Хапун.

В Калинівці також святкували та дарували один одному позитивні емоції.

Фото без опису

Також працівники служби у справах дітей міської ради, районного центру соціальних служб та працівники старостинських округів відвідали багатодітні родини та дітей з інвалідністю, до яких також завітали з солодощами та подарували гарний настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Снігурівський міський голова особисто завітав до сімей, що потрапили у складні життєві обставини, передавши дітлахам солодкі гостинці та привітавши їх з Днем захисту дітей

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано