СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Галаганівський музей радо зустрів дітлахів з нагоди свята

Дата: 02.06.2020 08:38
Кількість переглядів: 528

1 червня, в День захисту дітей, Галаганівський історико-етнографічний музей радо зустрів дітлахів. В умовах карантину, організаторами свята було вирішено зібрати дітей найактивніших сімей. Це сім’ї – помічники під час ремонту, а також сім’ї, які прийняли активну участь у поповненні музею новими експонатами.

Фото без опису

"Діти не вперше відвідують музей, але кожного разу під час екскурсії вони відкривають для себе щось нове, знаходять раніше не помічені дрібниці, які привертають до себе увагу", - відзначила керівник закладу Аксенія Біляченко.

Під час цікавої розповіді учасники дійства дізналися про ТОП-12 найцікавіших українських музеїв: це український ресторан-музей сала, музей сміття, музей писанки, музей туалетів, музей медицини, музей, присвячений розвитку поштової справи, цирковому мистецтву, музей мистецтв, музей виготовлення пива, аптека-музей.

Фото без опису

"Дитяче свято має бути радісним і веселим! Тому ми його продовжили цікавими іграми і конкурсами: дегустація та розпізнавання смаку овочів і фруктів із закритими очима; передача зображення за допомогою жестів, міміки та звуків; добування цукерок із мисок з борошном; рухливі ігри на подвір’ї; пісочна анімація; розпис глечиків та загадування бажань. Ще раз хочу подякувати всім.  Музей села завжди чекає гостей!", - розповіла Аксенія Біляченко.

Після солодкого столу на дітей чекали призи та подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано