A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Звернення до депутата Снігурівської міської ради Жигалка О.В.

Дата: 28.05.2019 10:48
Кількість переглядів: 420

До Снігурівської міської ради надійшло звернення директора Снігурівського РБК Сопельняк Л.М., в якому вона, в тому числі, просить вжити заходів щодо майна депутата міської ради Жигалка О.В. – бетонних плит, що знаходяться на території газону напроти РБК.

Фото без описуФото без опису

"Справа в тому, що діти, які відвідують гурткові заняття, міську бібліотеку, краєзнавчий музей, спостерігають у вікні неприйнятну картину – численні ненормативні написи на плитах кольоровою фарбою. Такі "краєвиди", звісно, негативно впливають на моральне виховання молоді. Я неодноразово зверталася до Олександра Васильовича щодо вирішення ситуації, однак, окрім обіцянок – жодного результату", – зазначається у зверненні.

Земельна ділянка, на якій знаходяться вищевказані плити, знаходиться у приватній власності депутата міської ради Жигалка О.В., який перетворив територію поруч з РБК на якийсь «склад» або «будмайданчик», що спотворює зовнішній вигляд культурного центру Снігурівки.

Фото без описуФото без опису

Снігурівська міська рада вимагає від Жигалко О.В. вжиття негайних заходів спрямованих на приведення вказаної земельної ділянки до стану, який буде відповідати естетичну та культурному духу місця в якому вона знаходиться.

Обговорюючи тему благоустрою нашого міста, ми дійшли висновку, що дбати про чистоту та благоустрій території, яка знаходиться у власності, необхідно особисто кожному мешканцю міста, тим паче, якщо він є депутатом міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано