A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Євгенівці та Кобзарцях комунальники працювали над покращенням водопостачання

Дата: 03.06.2020 08:42
Кількість переглядів: 498

Днями працівники комунального підприємства «Снігурівський комунальник» проводили роботи з покращення стану водопостачання у сільських населених пунктах Снігурівської ОТГ.

Так, у с. Євгенівка комунальники здійснили запуск законсервованої артезіанської свердловини. Працівниками КП було встановлено насос та бетонні кільця, а також проведено заміну частини труб магістрального водогону. Здійснено ремонт башти Рожновського. Тепер у с. Євгенівка значно покращилась ситуація із водозабезпеченням.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В с. Кобзарці працівниками КП прокладено 270 метрів труб, встановлено розподільчий колодязь та здійснено підключення абонентів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Вода у Кобзарцях тепер має бути цілодобово. Це при тому, що у мешканців її взагалі не було декілька останніх років. По Євгенівці ми замінили частину магістралі, відремонтували водонапірну башту, запустили свердловину, до речі, нами було встановлено бетонні кільця власного виробництва. Проведені роботи без сумніву покращать стан водопостачання в селах», - відзначив начальник КП «Снігурівський комунальник» Георгій Мамоненко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано