A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Комунальники прибирають узбіччя на трасі "Калинівка - Снігурівка - Березнегувате"

Дата: 03.06.2020 10:18
Кількість переглядів: 481

Працівники комунального підприємства "Снігурівський благоустрій" за дорученням міського голови Леоніда Голоблі здійснюють прибирання узбіччя на трасі Т-1508 сполученням "Калинівка - Березнегувате".

Фото без опису

Як відомо, автошлях територіального значення Т-1508 проходить, зокрема, територією Снігурівського району, і не зважаючи на те, що експлуатаційне утримання даної автодороги не належить до компетенції міської ради, Снігурівський міський голова прийняв рішення щодо приведення її у належний стан.

Фото без опису

"Дана дорога проходить повз Снігурівку, нею щоденно користуються наші мешканці, тому ми вирішили своїми силами здійснити прибирання узбіччя. Працівники КП "Снігурівський благоустрій" виконують роботи з покосу трави вздовж траси, прибирають сміття. Це, безумовно, в подальшому позитивно вплине і на безпеку руху, і на покращення видиміості для водіїв. Роботи проводяться на ділянці автодороги від зрошувального магістрального каналу неподалік м. Снігурівка до повороту на смт Березнегувате під керівництвом начальника КП Людмили Мамоненко", - зауважив Леонід Голобля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано