A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 вітали дев’ятикласників

Дата: 09.06.2020 14:11
Кількість переглядів: 680

Карантин, спричинений пандемією Covid-19, вніс свої корективи, і традиційний урочистий формат святкування Останнього дзвоника змінився на онлайн. З 1 червня більшість областей України перейшли до третього етапу послаблення карантину, що дало змогу закладам освіти, дотримуючись певних обмежень, повернутися до звичного життя.

Фото без опису   Фото без опису

9 червня 2020 року в Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 відбулося традиційне урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9-Б класу. Хвилююча і надзвичайно святкова атмосфера панувала в залі,  де зібралися випускники, батьківський актив класу, адміністрація школи, вчителі. Усі з нетерпінням очікували цієї миті, бо саме такого спілкування не вистачало і учням, і батькам під час карантину. Звичайно, найбільш очікуваним стало це свято для випускників - дев’ятикласників: вони подолали ще один етап шкільного життя, дорослішання, попереду - нова сходинка до самостійного життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Директор школи Голдун Ю. і заступник директора з навчально - виховної роботи Берест Л. щиро привітали випускників і вручили свідоцтва.

З вітальними словами звернулися до учасників заходу гості свята - мер міста Снігурівки, Леонід Голобля та начальник загального відділу Снігурівської міської ради Тетяна Андрющенко, вони вручили документи про освіту та грошову винагороду у розмірі по 500 грн трьом випускницям 9-Б класу: Донець Катерині, Дроб'язко Владиславі та Полупан Валерії. Саме ці дівчата, які мають високі результати навчальних досягнень з усіх предметів, і отримали свідоцтва з відзнакою.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Багато теплих слів подяки прозвучало від дев’ятикласників на адресу однокласників, батьків, учителів, класного керівника. Розчулили присутніх теплі привітання Донець А., Дроб'язко О., представників батьківського комітету.

Фото без опису

Оксана Шпак, класний керівник 9-Б класу, у своєму напутньому слові висловила щирі сподівання, що здобуті в школі знання та вміння допоможуть випускникам у формуванні успішної життєвої дороги, побажала ентузіазму у підкоренні нових вершин в навчанні. Відзначила, що школа гостинно чекає випускників у десятий клас!

Фото без опису

Донець А.,  Дроб'язко О., члени батьківського комітету 9-Б класу Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано