A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Відпочинок на водних об’єктах

Дата: 22.04.2020 11:44
Кількість переглядів: 328

 

З початком літнього періоду мешканці Снігурівської громади розпочинають досить активний відпочинок вздовж берегової лінії річки Інгулець. При цьому більшість з відпочивальників забувають елементарні правила безпеки та поводження на водних об’єктах.

В зв’язку з чим Снігурівською міською радою було розглянуте питання щодо профілактики загибелі людей на водних об’єктах Снігурівської ОТГ. Під час розгляду даного питання було акцентовано увагу на тому, що на території Снігурівської ОТГ відсутні обладнані місця масового відпочинку на воді, що в свою чергу може призвести до загибелі людей.

А тому, рішенням виконавчого комітету Снігурівської міської ради було заборонено проводити купання та масовий відпочинок на водних об’єктах Снігурівської ОТГ.

В зв’язку з вищевикладеним, Снігурівська міська рада звертається до всіх мешканців громади з вимогою дотримуватися елементарних правил безпеки при проведенні відпочинку на водних об’єктах, оскільки безпека людини в першу чергу знаходиться в руках самої людини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано