СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Придбали квартиру для медпрацівника

Дата: 21.05.2019 16:55
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

З метою покращення стану медичного обслуговування населення та підвищення зацікавленості лікарів працювати на Снігурівщині, рішенням тридцять четвертої позачергової сесії Снігурівської районної ради 7 скликання від 06 березня 2019 року № 12 міському бюджету з районного виділено субвенцію на придбання житла для медичних працівників.

Зі свого боку депутати Снігурівської міської ради 7 скликання підтримали цю ініціативу і на засіданні XLIX сесії від 20 травня 2019 року одноголосно прийняли рішення про придбання службової квартири. Того ж дня було укладено та нотаріально посвідчено договір купівлі-продажу і незабаром один із медиків, який працює у Снігурівському районі, буде забезпечений житлом.

"Сподіваємося, що і надалі спільними зусиллями ми будемо вирішувати питання створення житлового фонду для професійних і компетентних кадрів, адже не секрет, що в тому числі відсутність місця для проживання для медиків в Україні є однією з причин того, що молоді фахівці з відповідною освітою або зовсім не бажають працювати за спеціальністю, або працевлаштовуються в приватних медичних закладах", - відзначив міський голова Леонід Голобля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано