A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Праця на перспективу: як живе снігурівське ОСББ «Злагода»

Дата: 25.06.2020 09:35
Кількість переглядів: 618

Цикл матеріалів про життя ОСББ в Снігурівці продовжує розповідь про будинок №39 по вул. Суворова – тут створено ОСББ під назвою «Злагода». І його співвласники дійсно працюють активно та злагоджено.

Фото без опису

«Навколо будинку – вуличне освітлення, з проблемою якого у свій час доводилось зіштовхнутися. Поряд працює бювет, де можна придбати питну очищену воду. В наших під’їздах зроблено ремонти – чисто, затишно, як і має бути. Ми не лише власники своїх приватних квартир, ми господарюємо в усьому будинку!», - захоплено розповідає місцевий мешканець Валентин Миколайович Мешков.

Дійсно, слухаючи розповідь пенсіонера, стає радісно за мешканців, які згуртовано підходять до вирішення своїх питань та проблем. І головне – ці питання вирішуються.

Фото без описуФото без опису

Голова ОСББ «Злагода» Олена Діденко розповідає не лише про досягнення свого будинку, а й про перспективи: мешканці планують заміну електропроводки, встановлення металопластикових вікон у під’їздах, що дасть змогу забезпечити не лише практичність, а й енергозбереження. Також хочуть вимостити плиткою територію біля кожного під’їзду.

Фото без описуФото без опису

«Дуже активно долучаються до вирішення проблем подружжя Мешкових – Валентин Миколайович та Людмила Іванівна, яка, до речі, колись успішно очолювала наше ОСББ. Першими приходять на допомогу в організаційних питаннях Алла Василівна Макарова та Людмила Василівна Селіванова! Проводимо толоки, приймаємо участь у зборах нашого ОСББ. Наразі оперативно вирішуємо питання перекриття даху після буревію – треба замінити листи шиферу на покрівлі. Каналізацію плануємо найближчим часом зробити», - ділиться планами голова ОСББ Олена Діденко.

Цікаво, що завзяття молоді та досвід старшого покоління переплелися у ОСББ, що дає змогу стверджувати – у цьому будинку з однойменною назвою дійсно панує справжня злагода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано