A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міський голова привітав молодь Снігурівщини з наступаючим святом!

Дата: 26.06.2020 10:43
Кількість переглядів: 310

В неділю, 28 червня, снігурівчани відзначатимуть подвійне свято - День Конституції та День молоді! Міський голова Леонід Голобля звернувся зі словами привітань до представників молодого покоління, відзначивши, що у житті немає пори прекраснішої, ніж молодість, адже це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього.

"Сучасні і освічені, ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Тому з нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні та роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло. Хочеться побажати вам, дорогі друзі, щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!", - відзначив Леонід Голобля.

У зв'язку із зростанням кількості виявлених випадків захворювання на COVID-19, існуючими карантинними обмеженнями, важливістю дотримання соціальної дистанції - цього року масові заходи, які раніше організовували для молоді, на жаль, вимушено відміняються.

Натомість, на фасаді Снігурівського будинку культури з нагоди свята був розміщений великий банер з привітаннями для снігурівчан! Також у мешканців міста буде можливість у вихідні переглянути в онлайн-режимі концертну програму у соцмережах, підготовлену працівниками культури та вихованцями БК, а 28 червня біля Будинку культури гратиме святкова музика та лунатимуть слова вітань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано