A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Не можемо сидіти склавши руки»: як наводять лад в ОСББ «Барвінок»

Дата: 30.06.2020 08:36
Кількість переглядів: 621

Прогулянка по мікрорайону «Сім вітрів» продовжилась бесідою з мешканкою будинку по вулиці Суворова, 27. Зустрічає бабуся не з порожніми руками – порається на прибудинковій території. Каже, що дивується, коли біля будинків бачить безлад, чагарники та сміття – адже в ОСББ «Барвінок», яке знаходиться біля «Укрпошти», таке просто неприпустимо.

Фото без опису

Не зважаючи на спеку та карантин – працює з сапкою на клумбі. Також завзято розповідає про те, що якраз нещодавно фарбували під’їзди та дитячий майданчик. А які гарні квіткові композиції висадили – просто милується око.

Фото без описуФото без опису

Гарні лавки, різнобарвні квіти, впорядкована територія – все це заслуга мешканців ОСББ, яке очолює Алла Іванівна Берднікова. За час існування ОСББ багатоквартирний будинок дійсно змінився до непізнаваності. Оперативно вирішується будь-яка проблема – чи то з електрикою, чи з ремонтом, чи з заміною каналізаційних труб. Адже ОСББ справно накопичує кошти, які витрачаються саме на потреби будинку, і відразу видно – витрачаються вони справді з розумом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Оазис біля «Барвінку» - це дійсно гарне місце для відпочинку. Тут можна почитати книжку, посидіти у затінку чи просто прогулятися. А зовсім поряд – зона відпочинку, яку було облаштовано силами міської ради – навпроти приміщення «Укрпошти» встановили оригінальні лавки, облаштували незвичайну клумбу та встановили ліхтарі, які у вечірній час вмикаються та освітлюють мікрорайон.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано