A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади

Дата: 16.05.2019 15:57
Кількість переглядів: 341

16 травня 2019 року о 10:00 годині в приміщенні Снігурівської міської ради відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Снігурівської громади на період до 2030 року з  метою презентації стратегічного плану розвитку громади та рейтингування проектних ідей до плану реалізації стратегії.

Фото без опису

Під час засідання консультантами зі стратегічного планування було надано рекомендації щодо визначення, збирання та розробки проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Снігурівської громади на період 2020-2022 рр.

Також нагадуємо що продовжується збір ідей проектів з боку членів територіальних громад (юридичних та фізичних осіб), які, на їх думку, є найважливішими для розвитку території.

Запрошуємо суб’єктів підприємницької діяльності, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські установи та організації запропонувати проектні пропозиції на виконання Стратегії розвитку Снігурівської громади. Збір проектних пропозицій здійснюватиметься до 31.05.2019 року до 16:00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано