A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці вітали ветеранів

Дата: 08.05.2019 16:09
Кількість переглядів: 406

74  роки минуло від незабутнього 9 травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. У цей знаменний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, вшановуємо тих, хто боровся на фронтах Другої світової війни, в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, виніс роки окупації та пекло концтаборів, у повоєнні роки піднімав країну з руїн.

З нагоди великого для нас всіх свята від імені всіх мешканців міста міський голова Л.Голобля та секретар міської ради Т.Андрющенко зі словами глибокої подяки за великий подвиг й найщирішими побажаннями привітали наших ветеранів — учасників Другої світової війни та вручили їм подарунки.

Міський голова зазначив, що важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед ветеранами, за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву. Обов’язок нащадків – бути гідними Вашого життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир на українській землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано