A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Наприкінці квітня відбулась сесія міської ради: що вирішили?

Дата: 02.05.2019 16:18
Кількість переглядів: 367

25 квітня 2019 року XLVIII позачергова сесія Снігурівської міської ради 7 скликання підтримала пропозицію депутата Ткаченко Олени Михайлівни та прийняла рішення про виділення з міського бюджету грошових коштів в сумі 200 000 грн. в якості субвенції на виготовлення проектно-кошторисної документації по будівництву універсального спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Снігурівської районної гімназії ім. Т.Г. Шевченка.

Сподіваємося, що в підсумку цей проект буде реалізовано і місто отримає сучасний спортивний об’єкт для задоволення потреб всіх верств населення у заняттях спортом та проведенні дозвілля. Снігурівська міська рада зі свого боку підтримує інвестиції у майбутнє, дбає про здоров’я мешканців міста та збереження тривалості активного життя населення.

Крім того, сесією було виділено кошти в таких розмірах:

  • 502 379 грн. на проведення поточного ремонту дорожнього покриття вулиць Чайковського, Центральна та Перемоги;
  • 70 000 грн. з метою придбання нових поліетиленових труб для проведення комунальним підприємством “Снігурівський комунальник” ремонтів на водопровідних мережах міста;
  • 55 327 грн. на придбання піску та деяких матеріальних цінностей у заклади дошкільної освіти;
  • 30 000 грн. додаткових коштів на виплату матеріальної допомоги мешканцям міста на лікування, в тому числі онкохворим;
  • 11 560 грн. на розробку схем організації дорожнього руху на вуличній мережі загального користування м. Снігурівка по забороні зупинки та стоянки транспорту з метою забезпечення пропускної здатності вул. Центральна (ділянка між перехрестям з вул. Валерія Бойченка та вул. Спартака (поряд з КП “Снігурівський ринок”), а також по закриттю руху по вул. Центральна в районі перехрестя з вул. Некрасова для заборони руху на відокремленій території поряд з буд. 106 по вул. Центральна.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано