СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Єлизаветівка - з довгоочікуваним інтернетом!

Дата: 01.07.2020 12:56
Кількість переглядів: 523

Люди у великих містах звикли до 4G та швидкісного доступу до мережі Інтернет. В той же час проблема інтернет-зв'язку в сільській місцевості на сьогодні залишається гострою. Велика кількість сіл знаходиться без покриття якісним інтернетом або взагалі без нього.

Фото без описуФото без опису

Таким чином для мешканців сільської місцевості поява Інтернету в населеному пункті - вже подія грандіозна. Підтвердженням цьому свідчить неабиякий ажіотаж серед єлизаветівців, де в місцевому сільському клубі нарешті провели довгоочікувний інтернет!

"Декілька десятків дітлахів просто оточили сільський клуб в перший же день. Дійсно, проблема інтернет-зв'язку є, і треба її вирішувати. Адже хто володіє інформацією - той володіє світом. В селах набагато складніше здобувати таку інформацію, коли банально немає або вкрай обмежений доступ до "всесвітньої павутини". Тому поява інтернету в нашому клубі без перебільшення довгоочікувана. Сільський клуб тепер стане центром дозвілля не лише молоді, а й старшого покоління", - відзначив в.о. старости Олександр Катков.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано