A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Єлизаветівка - з довгоочікуваним інтернетом!

Дата: 01.07.2020 12:56
Кількість переглядів: 509

Люди у великих містах звикли до 4G та швидкісного доступу до мережі Інтернет. В той же час проблема інтернет-зв'язку в сільській місцевості на сьогодні залишається гострою. Велика кількість сіл знаходиться без покриття якісним інтернетом або взагалі без нього.

Таким чином для мешканців сільської місцевості поява Інтернету в населеному пункті - вже подія грандіозна. Підтвердженням цьому свідчить неабиякий ажіотаж серед єлизаветівців, де в місцевому сільському клубі нарешті провели довгоочікувний інтернет!

"Декілька десятків дітлахів просто оточили сільський клуб в перший же день. Дійсно, проблема інтернет-зв'язку є, і треба її вирішувати. Адже хто володіє інформацією - той володіє світом. В селах набагато складніше здобувати таку інформацію, коли банально немає або вкрай обмежений доступ до "всесвітньої павутини". Тому поява інтернету в нашому клубі без перебільшення довгоочікувана. Сільський клуб тепер стане центром дозвілля не лише молоді, а й старшого покоління", - відзначив в.о. старости Олександр Катков.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано