СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині підтопило понтонний міст через Інгулець – міськрада звернулась до балансоутримувача з приводу негайного вжиття заходів.

Дата: 08.07.2020 18:09
Кількість переглядів: 371

Днями на території Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади внаслідок активного руху велико-габаритного вантажного транспорту в черговий раз був підтоплений понтонний міст через річку Інгулець, який є єдиним об’єктом сполучення населених пунктів трьох старостинських округів – Тамаринського, Павлівського та Василівського з районним центром. Днями, один із понтонів почав наповнюватися водою, і сьогодні остаточно був затоплений. Як відомо, даний міст знаходиться у державній власності та обслуговується ТОВ «Миколаївавтодор».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Снігурівська міська рада силами працівників комунального підприємства оперативно здійснила заходи з відкачування води, але вони не принесли результату. Тому було прийнято рішення негайно звернутися з проханням щодо ремонту мосту до балансоутримувача, провівши термінові перемовини з керівництвом Управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрації та Служби автомобільних доріг у Миколаївській області. У свою чергу, управління інфраструктури ОДА звернулось до ТОВ “Миколаївавтодор”, який є переможцем тендеру на обслуговування даного мосту.

Фото без описуФото без опису

Сьогодні працівники ТОВ “Миколаївавтодор” проводили відкачку води з понтону. На завтра заплановані зварювальні роботи з залученням водолазів, які мають усунути пробоїни.

Окрім того, міська рада звернулася до Снігурівського відділу поліції з проханням забезпечити безпеку дорожнього руху на період проведення відновлювальних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано