A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Леонід Голобля привітав мешканку Павло-Мар'янівки з ювілеєм

Дата: 10.07.2020 17:37
Кількість переглядів: 387

Вісімдесят — солідна цифра! А особливо в тому випадку, якщо це ювілей. Вісімдесят років гідного життя… Сьогодні, 10 липня, Снігурівський міський голова здійснив приємну місію, перебуваючи з робочим візитом на території Василівського старостинського округу. Так, Леонід Голобля привітав мешканку Павло-Мар'янівки з 80-річним ювілеєм.

Олена Іванівна Коваль сьогодні святкує 80 років! З цієї нагоди міський голова несподівано для ювілярки завітав з подарунком та словами привітань до іменинниці! Бесіда вийшла дуже приємною та щирою. Олена Іванівна була дуже зворушена увагою з боку представників міської влади. 

Фото без опису

"Вітаю з 80-річним ювілеєм! Бажаю, щоб у Вас у всьому був порядок. Щоб було багато приводів для радості й зустрічей з рідними людьми. Щоб здоров’я не давало приводів для занепокоєнь, а душевний спокій приносив багато щасливих моментів. Бажаю ні про що не турбуватися і ні хвилини не засмучуватися. Нехай кожен день Вас чекають добрі новини, нехай життя Ваше буде благополучним, а Ви будьте сповнені сил", - відзначив Леонід Голобля.

Також міський голова вручив Олені Іванівні грамоту за активну життєву позицію, багаторічну плідну працю та вагомий особистий внесок у розвиток рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано