A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Літні канікули у клубі та бібліотеці проходять з користю для дітей

Дата: 15.07.2020 10:10
Кількість переглядів: 462

Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я.

Бібліотекарем  Н. Гнатишиною та завідуючою сільським клубом О. Плаксою для дітей створені всі умови для змістовного та цікавого дозвілля, підготовлені й проводяться різноманітні заходи, які дають можливість творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд.

Діти та дорослі залюбки відвідують сільську бібліотеку, клуб, гуртки, а також музейну кімнату, яка знаходиться в садибі Плакси Любові Іванівни і гостинно відчиняє двері для дорослих  та  дітей, захоплюючи перших цінністю музейних раритетів, других – чарівністю і таємничістю світу старовини. Діти із задоволенням відвідують її, знайомляться з історією та змістом музейних зібрань, а також з розділами музейної експозиції, поповнюють свої знання історії, з цікавістю оглядаючи і старі, і нові експонати. Мешканці нашого села постійно поповнюють музейну кімнату старовинними речами. Так, Кушнірук Галина подарувала скарбнички минулих років. Музейну кімнату відвідали гості з Херсона, Миколаєва, смт. Іванівки та навколишніх сіл, які були вражені цікавими експонатами.

Музейна кімната  – це ковток свіжого повітря, який кричить українцям: «Ось ваша історія, бережіть її, бо в ній ваша сила!».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано