A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання XIII сесії Снігурівської міської ради 7 скликання

Дата: 17.07.2020 15:44
Кількість переглядів: 562

       Фото без опису

28 липня 2020 року о 10:00 в приміщенні міської ради відбудеться ХІІІ сесія міської ради 7 скликання з наступним порядком денним:

1. Про контроль за використанням земельних ділянок в межах території Снігурівської міської ради та стан оплати за землею.

2. Про придбання житлового будинку для забезпечення житлом Лесюк С.В. та членів її сім’ї.

3. Про проведення приймання-передачі захисних та санітарно-гігієнічних засобів від міської ради на баланс і в оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі захисних та санітарно-гігієнічних засобів;

4. Про внесення змін до міського бюджету Снігурівської міської ради на 2020 рік.

5. Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг Снігурівської міської ради;

6. Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Снігурівської міської ради

7. Про затвердження Переліку адміністративних послуг.

8. Про безоплатне прийняття з державної власності та балансу акціонерного товариства “Миколаївобленерго” в комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради 8-квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. ім. генерала Плієва, 71.

 

 

9. Про затвердження переліку земельних ділянок, які передбачені для продажу або прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах) в 2020 році в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину України Федорову І.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області

 

 

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці України Солодкій Л.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області

 

 

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Бублову Д.Д. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області

 

 

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянину  України Тимчуку С.М. за адресою: вул. Чайковського, 115, м.Снігурівка, Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність

 

 

14. Про надання дозволу громадянину України Манукяну А.С. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  індивідуальних гаражів із земель житлової та громадської забудови комунальної власності в м. Снігурівка, по вул. Інгулецька

 

 

15. Про погодження щодо приватизації земельної ділянки, яка перебуває в користуванні громадянина Тропмана О.В. для ведення особистого селянського господарства в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області

 

 

16. Про внесення змін в рішення VІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 11 березня 2020 року № 24 "Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянам України Григоренко М.О. та Григоренко Т.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради (Калинівська сільська рада) Миколаївської області."

 

 

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянину України Стребіжову О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Мічуріна, 54, м. Снігурівка, Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки у власність.

 

 

18. Про внесення змін в рішення ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 12 листопада 2019 року № 17 "Про надання дозволу ПОСП "Куйбишевське" на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: Миколаївська обл., Снігурівська об'єднана територіальна громада, с. Калинівка, вул. Набережна, 30".

 

 

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Гук Л.Д. для ведення товарного сілськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

20. Про надання дозволу громадянці України Галагуз О.С. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по ВАТ "Снігурівське".

 

 

21. Про надання дозволу громадянину України Лопатньову І.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. 30 років Перемоги.

 

 

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Волошиній Н.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Будівельна,3, с. Кобзарці, Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.

 

 

23. Про надання дозволу Бондюченку М.М. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

24. Про надання дозволу громадянці України Богомаз Г.М. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по КСП ім. Мічуріна.

 

 

25. Про надання дозволу громадянці України Молдован О.А. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по КСП ім. Мічуріна.

 

 

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Рижуку А.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

27. Про надання дозволу громадянці України Сіваковій Л.В. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по КСП ім. Ватутіна.

 

 

28. Про надання дозволу громадянці України Оліярник Л.В. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по КСП ім. Ватутіна.

 

 

29. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для для сінокосіння і випасання худоби Овчиннікову Є.М.

 

 

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Пронцевич Н.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

31. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Мисику Д.І.

 

 

32. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Огороднику В.В., Плакуну В.І., Зіньковському Ю.Г., Вакарчуку М.І., Рудому В.І., Лясковець О.М., Горгуль О.Р., Качану М.О., Семенову О.В., Августовському О.В.

 

 

33. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Русалову В.А., Пташнику В.Б., Пахольчишиній О.В.

 

 

34. Про погодження в частині надання дозволу ТОВ «СГВП «СНІГУРІВСЬКЕ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду зі зміною цільового призначення за адресою: Миколаївська обл., Снігурівська об'єднана територіальна громада, с. Івано-Кепине, вул. Першотравнева,54.

 

 

35. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Островій І.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Братня, 42, м. Снігурівка, Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.

 

 

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Сергієнко В.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Штапенко В.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Мазур О.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Гагаріна, 101-А, м. Снігурівка, Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.

 

 

39. Про погодження в частині надання дозволу ТОВ «СГВП «ТАБОРІВСЬКЕ.» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

40. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Глущенку В.В., Ніколайченку В.М., Шевченко Л.О., Морозовій А.М., Шевченку Т.Б., Морозову М.М., Хижняк О.В., Морозовій О.К., Хижняку В.К.

 

 

41. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Фурсенку А.В.

 

 

42. Про передачу ТОВ ?Дари Миколаївщини? в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування нежитлової будівлі, Будівлі міні-млина) за адресою: вул. Польова, 3, с. Юр´ївка Миколаївської області.

 

 

43. Про передачу ТОВ ?Дари Миколаївщини? в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: вул. Приозерна, 1, с. Афанасіївка Миколаївської області.

 

 

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Максименко Н.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: провулок Шевченка, 6, м. Снігурівка, Снігурівського району Миколаївської області

 

 

45. Про передачу безоплатно у власність громадянину України Максименку В.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: пров. Шевченка, 6, м. Снігурівка, Миколаївської області.

 

 

46. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Юрені О.О., Одоєвській С.В.

 

 

47. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бутрій Л.Д.

 

 

48. Про погодження щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Тищуку С.М.

 

 

49. Про погодження щодо приватизації земельних ділянок, які перебувають в користуванні громадян України Величко І.М., Величко Г.М., Судакова В.А., Давиденко І.М., Лубяненко М.Г., Соловйової В.О., Плоха Л.М. для ведення особистого селянського господарства.

 

 

50. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Надворній Є.М., Шуляку В.В.

 

 

51. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства  Антонюку І.М., Збарській К.В., Довбня В.І., Косей І.І., Шарук Н.І.

 

 

52. Про внесення змін до рішення ХХХІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 6 скликання від 08 червня 2012 року № 6 щодо відведення земельної ділянки Бондар Л.В. в довгострокову оренду за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Суворова 10/2.

 

 

53. Про надання дозволу Єндзевичу В.І. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

54. Про надання дозволу Кошевому М.А. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Гробовенко Л.А. та Матюшиній Н.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Гробовенко Л.А. та Матюшиній Н.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

57. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства Муралю К.М. в межах території Снігурівської міської ради.

 

 

58. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства Муралю М.В. в межах території Снігурівської міської ради.

 

 

59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) невитребуваної земельної частки (паю) та передачі в оренду Лавренчуку С.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

60. Про внесення змін в рішення VІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 11 березня 2020 року № 43 "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області".

 

 

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Запорожченко О.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

62. Про використання земельних ділянок   в   межах  території Снігурівської   міської   ради Миколаївської    області     та стан оплати за землю.

 

 

63. Про надання дозволу громадянину України Вакулі О.І. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

 

64. Про надання дозволу СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ "СНІГУРІВСЬКЕ РАЙОННЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО" на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: Миколаївська область, м. Снігурвка, вул. Суворова, 5.

 

 

65. Про погодження розірвання договору оренди землі з ТОВ "Группа компаний "Содружество" за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Суворова, 12 в.

 

 

66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення та передачі земельної ділянки в оренду громадянину Смілянець В.В.

 

 

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано