A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Увага! Громадські слухання!

Дата: 28.07.2020 15:49
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га, розташованої по пров. Шкільному, біля будинку 10 в м.Снігурівка Миколаївської області

 

Детальний план території земельної ділянки  розроблений з метою визначення параметрів забудови для розміщення гаражів.

До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту, схема інженерних мереж та споруд та інше.

Підставою для розроблення детального плану території є рішення Снігурівської міської ради Миколаївської області від 11 березня 2020 року №39 «Про розробку детального плану території земельної ділянки за адресою: Миколаївська обл., м.Снігурівка, пров.Шкільний, 10/1».

Замовник: Снігурівська міська рада

Інвестор:  ОК «Гаражний кооператив «Фаворит»

Розробник проекту: ФОП Атанасов

З проектом вищезазначеного детального плану території можна ознайомитись за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124, кабінет № 11  щоденно з 10:00 до 17:00 год,   вихідний – субота, неділя та на офіційному веб - сайті Снігурівської міської ради.

Відповідальними  за організацію розгляду пропозицій та зауважень є спеціаліст з питань земельних відносин А.Козленко, контактні номери телефонів: (05162) 2 13 60

Зауваження та пропозиції до проекту детального плану території  приймаються за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124, кабінет № 11  щоденно з 8-00 до 17-00, крім суботи і неділі, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місце проживання, особистим підписом заявника і має містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства України.

У громадських слуханнях можуть брати участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється документація, або на суміжній з нею; юридичні особи, приміщення яких розташовані на території, щодо якої розробляється документація, в особі їх повнолітніх представників; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та суміжній з нею; представники громадських організацій, органів самоорганізації населення, органів місцевого самоврядування, діяльність яких поширюється на відповідну територію.

Строк подання пропозицій та зауважень  з 30 липня 2020 р. до 27 серпня 2020 р.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті зазначеного детального плану відбудуться 28 серпня 2020 року о 10:00 в Снігурівській міській раді за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано