A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Як «працюють» деякі снігурівські депутати?

Дата: 30.07.2020 09:28
Кількість переглядів: 755

28 липня 2020 року о 10:00 в приміщенні міської ради мала відбутися ХІІІ сесія міської ради 7 скликання. В порядку денному – низка важливих питань. Серед іншого депутати мали прийняти рішення про придбання житла багатодітній родині Лесюк в с. Першотравневе. Проте, як виявилось, деякі обранці відверто нехтують вирішенням проблем дітей, які потребують поліпшення житлових умов. Підтвердженням цього стало голосування окремих представників депутатського корпусу на сесії.

Депутати Геннадій Шиян («Розумна сила») та Ірина Заприкут («Наш край») влаштували справжній демарш, відмовившись голосувати за дане питання, а представниця «Нашого краю» взагалі достроково покинула сесійну залу.

Міська рада завжди наголошувала на підтримці багатодітних родин, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. Незрозумілою залишається позиція вищевказаних депутатів, які «утримались» від прийняття рішення щодо придбання для родини, у якої народилась п’ята дитина, житлового будинку. Виходить, що від руки депутата залежить доля сімей в нашій громаді. На жаль, вказані депутати, мабуть, не розуміють, що таке залишитися без даху над головою. Та міська рада не допустить, щоб руки окремих обранців руйнували майбутнє родини, і до даного питання обов’язково повернуться на наступній сесії.

Так виглядає будинок родини у с. Трудолюбівка, його стан аварійний...

Фото без описуФото без опису

Слід зазначити, що низка земельних питань також залишилась нерозглянутою. А це значить що десятки мешканців ОТГ не в змозі оформити свої земельні ділянки, отримати відповідні дозволи та затвердити технічну документацію. А це значить, що в деяких випадках людям доведеться в черговий раз витратити час та кошти, через те, що опозиція та політика у деяких стоїть вище ніж вирішення проблем своїх виборців. А це значить, що громадяни мають добре подумати, коли знову побачать у своїх виборчих бюлетенях прізвища тих, хто відверто плює на людські проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано