A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Калинівка – з водою!

Дата: 30.07.2020 10:28
Кількість переглядів: 771

Водопостачання в сільській місцевості залишається однією з проблем півдня України. Зокрема, в с. Калинівка на Снігурівщині з водою також існувала серйозна проблема. Але міська влада та мешканці не сидять склавши руки, а намагаються спільними зусиллями вирішити дане питання.

Фото без опису

20 липня 2020 року на території Калинівського старостинського округу відбулася зустріч жителів Калинівки за участю міського голови Леоніда Голоблі та начальника КП «Снігурівський комунальник» Георгія Мамоненка. Основним питанням, яке підняли люди, була саме проблема водопостачання на території села. Також було обговорено проблему зневоднення місцевих ставків.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Місцеві мешканці у своїх виступах наголосили на необхідності негайного вирішення даної ситуації, з їх боку пролунали деякі слушні пропозиції, які також взяли до уваги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Запевняю, що міська рада докладе усіх зусиль, щоб село Калинівка було з водою. Більше того, ми вже працюємо над питанням буріння додаткової свердловини, наразі проведено перемовини з профільними спеціалістами. Тому для вирішення проблеми водопостачання плануємо буріння свердловини, щоб водо забезпечення було цілодобовим», - відзначив Леонід Голобля.

Силами комунального підприємства на сьогодні вже виконані усі необхідні роботи, щоб частково вирішити питання водопостачання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Ми оперативно здійснили заплановане, причому у стислі терміни. І на сьогодні калинівці – з водою! Наразі водопостачання в с. Калинівка здійснюється за графіком. Але в пріоритеті залишається, щоб вода в селі була цілодобово. Нашими спеціалістами було здійснено поточний ремонт магістральної водомережі від башти Рожновського до населеного пункту, встановлено розподільчі колодязі з запірною арматурою. Це дало можливість регулювати подачу води окремо по вулицям села. Також працівниками КП були ліквідовані пориви у мережі, проблемні ділянки трубопроводу», - відзначив Георгій Мамоненко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано