A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання XIV позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання

Дата: 31.07.2020 08:59
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

ХІV позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання позачергової

від 07 серпня 2020 року

Початок засідання: 10:00

Місце проведення: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124

 

  1. Про внесення змін та доповнень до заходів по виконанню Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, затверджених рішенням V позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 20.12.2019р. № 3.

  2. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів освіти та майна, зміну засновників, найменувань та затвердження в новій редакції їх Статутів.

  3. Про безоплатне прийняття з державної власності та балансу акціонерного товариства “Миколаївобленерго” в комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради 8-квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. ім. генерала Плієва І.О., 71.

  4. Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс і в оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі основних засобів.

  5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника коммунального закладу загальної середньої освіти Снігурівської міської ради.

  6. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення XLIII позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 23.10.2018 р. № 9 «Про встановлення Поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КП «Снігурівський комунальник».

  7. Про передачу на баланс та в оперативне управління КП “Снігурівський благоустрій” нежитлової будівлі аптеки № 84, розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 97.

  8. Про доцільність передачі в оренду нежитлової будівлі аптеки № 84, розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 97.

  9. Про придбання житлового будинку для забезпечення житлом Лесюк С.В. та членів її сім’ї.

  10. Земельні питання

  11.  Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано