A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Комунальники відремонтували дитмайданчик в мікрорайоні "Сім вітрів"

Дата: 31.07.2020 15:35
Кількість переглядів: 440

До міської ради звернулася Олена Ткаченко, депутат міської ради минулого скликання, яка повідомила про те, що майданчик знищується.

"Дуже боляче бачити, як знищується дитмайданчик в нашому мікрорайоні. Три роки тому мі самостійно встановлювали його, щоб діти мали змогу проводити там свій вільний час. Обурює байдужість деяких батьків, які ввечері відпочивають разом з дітьми на даному майданчику. Невже важко звернутись до депутата виборчого округу щодо організації підвозу піску чи звернутись до КП "Снігурівський благоустрій", щоб здійснити ремонт гірки? Всі чекають, поки все знищиться", - говорить Олена Ткаченко.

Мешканці міста досить часто звинувачують міську владу, не помічаючи того, що відбувається у власному дворі. Тому Олена Ткаченко звернулась до керівництва Снігурівської ОТГ з проханням вирішити проблему з дитмайданчиком. Так, 31 липня працівники комунального підприємства "Снігурівський благоустрій" приступили до ремонту дитмайданчику в мікрорайоні "Сім вітрів", який був пошкоджений.

"Я щиро дякую міському голові та працівникам комунального підприємства за оперативність та професіоналізм. Також хочу звернутись до мешканців м ікрорайону. Давайте берегти комунальне майно і підтримувати порядок у себе вдома! Адже ми теж маємо слідкувати за тим, що створюється для дозвілля наших дітей", - відзначила Олена Ткаченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано