СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Комунальники відремонтували дитмайданчик в мікрорайоні "Сім вітрів"

Дата: 31.07.2020 15:35
Кількість переглядів: 458

До міської ради звернулася Олена Ткаченко, депутат міської ради минулого скликання, яка повідомила про те, що майданчик знищується.

"Дуже боляче бачити, як знищується дитмайданчик в нашому мікрорайоні. Три роки тому мі самостійно встановлювали його, щоб діти мали змогу проводити там свій вільний час. Обурює байдужість деяких батьків, які ввечері відпочивають разом з дітьми на даному майданчику. Невже важко звернутись до депутата виборчого округу щодо організації підвозу піску чи звернутись до КП "Снігурівський благоустрій", щоб здійснити ремонт гірки? Всі чекають, поки все знищиться", - говорить Олена Ткаченко.

Мешканці міста досить часто звинувачують міську владу, не помічаючи того, що відбувається у власному дворі. Тому Олена Ткаченко звернулась до керівництва Снігурівської ОТГ з проханням вирішити проблему з дитмайданчиком. Так, 31 липня працівники комунального підприємства "Снігурівський благоустрій" приступили до ремонту дитмайданчику в мікрорайоні "Сім вітрів", який був пошкоджений.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

"Я щиро дякую міському голові та працівникам комунального підприємства за оперативність та професіоналізм. Також хочу звернутись до мешканців м ікрорайону. Давайте берегти комунальне майно і підтримувати порядок у себе вдома! Адже ми теж маємо слідкувати за тим, що створюється для дозвілля наших дітей", - відзначила Олена Ткаченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано