A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська міська рада підтримує проєкт "Відкритий ринок"

Дата: 03.08.2020 13:13
Кількість переглядів: 428

"Відкритий Ринок" - Майданчик, на якому виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі можуть зустрітись без посередників! Снігурівська міська рада підтримує впровадження та реалізацію даного проєкту на теренах Миколаївщини.

Проєкт Відкритий ринок реалізовує громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Асоціацією міст України.

"Це – наша відповідь на виклик епідемії коронавірусу та її наслідків. Ми розуміємо, що багато мешканців села опинились у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м’ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах. Даним проєктом ми прагнемо створити майданчик, на якому виробники сільськогосподарської продукції та її потенційні споживачі зможуть зустрітись без посередників та допомогти один одному", - відзначають автори.

Проект Відкритий ринок не є комерційним, а виключно соціальним, тому у ньому не передбачали жодної системи оплати. Проект не несе відповідальності за якість продукції та доброчесність виробників і споживачів, а є майданчиком для їхньої комунікації.

Сайт https://rynok.in.ua є простим та зручним у користуванні і допоможе мешканцям будь-якого населеного пункту нашої країни, і Снігурівської ОТГ, зокрема.

Віримо, що спільними зусиллями подолаємо епідемію та її наслідки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано