A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міський голова передав Єлизаветівському клубу ноутбук

Дата: 04.08.2020 20:21
Кількість переглядів: 441

Раніше повідомлялося, що в с. Єлизаветівка Снігурівської ОТГ з'явився довгоочікуваний інтернет, адже покриття якісним інтернет-зв'язком в сільській місцевості на сьогодні залишається проблемою. Для мешканців села, де місцевий клуб підключили до всесвітньої "павутини" - це без сумнівів подія грандіозна.

Сьогодні, 4 серпня, Єлизаветівський сільський клуб відвідав міський голова Леонід Голобля, який вручив завідувачу закладу Нелі Мотринець необхідний та корисний подарунок - ноутбук.

Фото без опису

"Хто володіє інформацією - той володіє світом. В селах складно здобувати таку інформацію, коли далеко не кожен мешканець має доступ до мережі. Сільський клуб відразу став центром дозвілля не лише молоді, а й старшого покоління. Тому ноутбук стане в нагоді громаді для проведення свят, тематичних вечорів та дискотек", - відзначив Леонід Голобля.

Завідувач сільським клубом відзначила, що тепер у єлизаветівців з'явиться чудова можливість організації та проведення заходів, та запевнила, що вже під час проведення Дня Незалежності місцеві жителі зможуть цікаво провести своє дозвілля.

"Молодь в перший же день появи інтернету буквально оточила клуб. Але була проблема з відсутністю техніки. Дякуючи підтримці міської влади, тепер можемо працювати з задоволенням та користю для наших односельчан", - відзначила Неля Мотринець.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано