A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Леонід Голобля взяв участь у нараді стосовно запобігання стихійній торгівлі в Снігурівці.

Дата: 05.08.2020 08:21
Кількість переглядів: 386

3 серпня 2020 року в Снігурівській РДА відбулася нарада з питань запобігання стихійної торгівлі, яка проходила за участі Снігурівського міського голови Леоніда Голоблі. В обговоренні питань взяли участь представники райдержадміністрації, відділу поліції, Держпродспоживслужби та КП “Снігурівський ринок”.

Фото без опису

Як відомо, в 2011 році виконкомом міської ради було прийнято рішення про визначення об’єктів благоустрою, які можуть передаватися КП “Снігурівський благоустрій” у тимчасове платне користування (утримання) іншими суб’єктами та громадянами для реалізації сільськогосподарської продукції рослинного походження, в тому числі і біля будівлі колишнього банку “Україна”, але за умови дотримання санітарних норм і правил. Проте, мають місце факти порушення встановлених норм, і, як наслідок виникнення стихійної торгівлі, як наприклад на тротуарній зоні і прилеглій території Снігурівської районної бібліотеки ім.Валерія Бойченка.

"Працівники КП “Снігурівський благоустрій” проводять відповідну роботу, щоб продукція суб’єктів виносної торгівлі проходила через лабораторію так само, як і продукція підприємців на ринку задля забезпечення належної якості продукції. Тим не менш, залишається відкритим питання безпеки дорожнього руху біля таких точок, як будівля колишнього банку “Україна”, враховуючи те, що поряд знаходяться навчальні заклади", - зауважив Леонід Голобля.

В ході засідання було акцентовано увагу директора КП «Снігурівський ринок» Олександра Ларченка на тому, що потрібно заохочувати суб'єктів підприємницької діяльності працювати на території ринку, оскільки сам ринок наразі заповнений лише на 40%. Так, за результатами засідання робочій групі по боротьбі зі стихійною торгівлею продуктами харчування тваринного походження було доручено активізувати роботу та провести рейди по місцям стихійної торгівлі. 

Міська рада разом з представниками поліції має провести відповідну роз’яснювальну роботу щодо дотримання норм та правил торгівлі. Окрім того, з метою дотримання безпеки дорожнього руху, буде розглянуто можливість зміни розташування деяких об'єктів благоустрою (у т.ч. шляхом розширення існуючих територій).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано