A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Євгенівському будинку культури з'явиться тренажерна зала та швейна майстерня

Дата: 11.08.2020 15:00
Кількість переглядів: 358

В двох приміщеннях Євгенівського сільського будинку культури замінюють старі вікна та двері на нові металопластикові. У приміщеннях, які знаходяться на другому поверсі закладу, також планується провести ремонтні роботи - 1 жовтня там має з'явитися тренажерна зала з кондиціонером (бігова доріжка, орбітрек, інверсійний стіл, степпер, масажер, велотренажер) та швейна майстерня (дві швейні машинки та оверлок) для місцевих мешканців. Це стало можливим завдяки активній роботі завідуючої бібліотеки-філії Тамари Дирди.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Слід зазначити, що зусиллями Тамари Дирди, яка є головою громадської організації "Віват", було здобуто перемогу в конкурсі грантових проектів, за допомогою чого заклад отримає тренажери, а також швейні машинки та оверлок. Однак, обов'язковою умовою для отримання даних коштів для придбання обладнання, має бути наявність відповідних приміщень для розміщення спортивного приладдя та інвентаря. 

Тамара Дирда під час робочого візиту Леоніда Голоблі до старостинського округу звернулася до міського голови з проханням посприяти в ремонті двох приміщень сільського будинку культури, щоб не втратити можливість отримання грошових коштів у розмірі 34000 євро, які залучила ГО "Віват" для придбання тренажерів та швейного обладнання, через відсутність місця для його розміщення. Міський голова пообіцяв, що питання буде вирішено, до того ж в найкоротші строки. Роботи по облаштуванню тренажерної зали вже розпочаті, днями планується заміна дверей та вікна, а також внутрішні ремонтні роботи у приміщенні, в якому має розташуватися швейна майстерня.

Фото без опису

"Вільний час жителі громади мають проводити з користю. Тому, це може бути як заняття спортом та пропаганда здорового способу життя, так і робота з пошиву чи ремонту одягу. За ініціативи міського голови Леоніда Голоблі розпочався ремонт двох приміщень клубу, які в подальшому мають стати осередком спілкування та дозвілля євгенівців. Впевнена, що результати не забаряться", - відзначає Тамара Юліївна.

Завдяки проєкту "Третій вік - нові можливості" від німецького фонду мрія Тамари Дирди та відвідувачів закладу стала реальністю. Однією з головних цілей проєкту є зміцнення і збереження фізичного та психологічного стану літніх людей шляхом об'єднання їх в "групу здоров'я", навчання бажаючих освоїти додаткові знання та навички в майстерні з пошиття та ремонту одягу тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано