A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міська рада виділила земельні ділянки учасникам АТО/ООС та воїнам-афганцям.

Дата: 12.08.2020 15:33
Кількість переглядів: 646

Раніше існувала проблема з отриманням земельних ділянок для ведення ОСГ воїнами-інтернаціоналістами, про яких чомусь постійно забували при виділенні землі. Проте, влада Снігурівської ОТГ не словом, а ділом підійшла до вирішення цієї проблеми, надавши змогу учасникам війни в Афганістані отримати свої законні 2 гектари.

Фото без опису

Нещодавно депутати міської ради на сесії проголосували за погодження виділення земельних ділянок воїнам-афганцям Огороднику В.В., Плакуну В.І., Зіньковському Ю.Г., Вакарчуку М.І., Рудому В.І., Лясковець О.М., Горгуль О.Р., Качану М.О., Семенову О.В., Августовському О.В. Громадянам надано рішення про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

Піклується міська рада і про тих, хто сьогодні захищає нашу державу від агресора. Зокрема, на останній сесії було прийнято рішення про погодження виділення земельних ділянок учасникам АТО Глущенку В.В., Ніколайченку В.М., Фурсенку А.В., Тищуку С.М., Мисику Д.І., Себестьянському Л.О., Ковалю А.В., Русалову В.А., Пташнику В.Б., Юрені О.О., Поляку О.С., Дзись О.І., Кокулу А.Ю., Чмелик О.М., Решетняку А.М., Ніколайченку М.О., Ковальчуку В.М., Ковальчуку В.М., Кулікову Д.В., Коробочка В.В., Подберезкіній А.В.

Турбується міськрада і питанням забезпечення житлом учасників АТО/ООС. Протягом року вжито ряд заходів щодо аналізу стану житлового фонду з метою виявлення помешкань, що в судовому порядку будуть визнані відумерлою спадщиною і можуть бути передані в подальшому у власність військовослужбовцям, що не потребуватиме додаткового виділення коштів з бюджету. Тобто, до кінця року учасники бойових дій отримають можливість отримати житло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано