A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Леонід Голобля відвідав три старостинських округи у рамках робочої поїздки

Дата: 15.08.2020 14:02
Кількість переглядів: 513

У п’ятницю, 14 серпня, Снігурівський міський голова Леонід Голобля здійснив робочу поїздку до Першотравневого старостинського округу, під час якої зустрівся з місцевими мешканцями та працівниками місцевої школи.

Фото без опису

У Першотравневій ЗОШ міський голова поспілкувався з колективом навчального закладу. Працівників школи та освітян хвилювало питання щодо оголошеного конкурсу на заміщення вакантної посади директора. Присутні підіймали проблеми навчального закладу, а також нагальні проблеми населеного пункту, серед яких першочергового вирішення потребують водопостачання та освітлення в с. Першотравневому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Леонід Голобля запевнив, що усі питання знаходяться на контролі міської влади і найближчим часом мають бути позитивно вирішені. Також в ході робочого візиту міський голова побачив, як школа готується до нового навчального року.

Традиційно Леонід Голобля привітав ювілярів Снігурівської об’єднаної територіальної громади з Днем народження, вручивши іменинникам подарунки та поспілкувався з представниками старшого покоління з їхніх особистих питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

14 серпня відзначали свій 80-річний ювілей мешканка Бурханівки Стовбовенко Таміла Іванівна та мешканець Тамариного Леоненко Микола Федорович, а 15 серпня 85 років виповнилось Котляр Олені Іванівні з с. Івано-Кепине. Кожен особисто отримав щирі вітання та грамоти з нагоди свята від міського голови, задавши очільнику ОТГ свої питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано