A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Афанасіївці по-сімейному відсвяткували День народження свого села

Дата: 22.08.2020 14:01
Кількість переглядів: 468

21 серпня в селі Афанасіївка Снігурівської ОТГ  відсвяткували 228-у річницю заснування села. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері, зібравши на свято і дорослих, і дітей.

За давнім українським звичаєм гостей щиро вітали, хлібом—сіллю зустрічали. Гостинний коровай вручили міському голові Леоніду Голоблі, який разом зі старостою Василем Хомко розділили його з громадою села, запропонувавши кожному охочому скуштувати запашний хліб.

"Вітаю всіх мешканців Афанасіївки з Днем народження села! Ви чудові люди та гостинні господарі. Ваше село має особливий колорит та історію. А найголовніший скарб - його мешканці! Ви - приклад того, як можна звичайні прагнення та бажання втілити в реальність, тим самим покращуючи життя у власній домівці. Ви дійсно - дружня родина, і доводите це своїми справами, а не лише словами. 228 років - це довгий та іноді непростий шлях до покращення та процвітання вашої територіальної громади, і ви впевнено рухаєтесь вперед! Працьовитість та наснага, притаманна афанасіївцям, приведе вас до успіху! Ви вмієте не лише працювати, а й відпочивати! Сьогодні - ваше свято!", - відзначив Леонід Голобля у своєму вітальному слові.

Також міський голова розповів афанасіївцям про результати спільної роботи по старостинському округу. Це і облаштування бювету в с. Афанасіївка, і ремонт подвір'я Юріївської школи, і відновлення вуличного освітлення, і заміна вікон у сільських бібліотеках та інше. На черзі - встановлення спортивного майданчику в селі Афанасіївка.

У ході святкування жителі села були відзначені подяками в номінаціях: "найстарший житель села", "наймолодший житель села", "молоде подружжя", "майстри - золоті руки", "активіст села", "двір зразкового порядку", "іменинник свята" та інші.

Учасники художньої самодіяльності подарували присутнім чудовий святковий концерт. Цей день народження був атмосферним та затишним, адже пройшов дійсно по-сімейному. Свято зібрало за імпровізованим "святковим столом" справжню сільську родину, яка на завершення дійства мала змогу споглядати в небі святковий феєрверк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано