A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Галаганівці відзначили річницю Незалежності України.

Дата: 24.08.2020 08:39
Кількість переглядів: 424

У цьому році Україна відзначає вже свою 29-ту річницю Незалежності. З цієї нагоди біля Галаганівського сільського клубу відбувся святковий концерт «Ти будеш жити, Україно!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Із святом усіх присутніх привітав в.о. старости Нововасилівського старостинського округу Катков О.М. та депутат Снігурівської міської ради Шаповалов М.О. Учасники художньої самодіяльності подарували односельцям концерт, у якому звучали пісні про Україну, рідну землю та кохання у виконанні Паніч Тетяни, Гордієнко Ілони, Барсікян Валентини, Барсікян Аліни, Требусовської Марини. Глядачі мали змогу послухати вірші у виконання Юрчук О.А. та Горбункова Я.О. На святі з блискучим дебютом виступив і місцевий хореографічний колектив «Street bounce» під керівництвом Я. Горбункова, номер якого дуже сподобався усім присутнім. 

Бібліотекарем представлена книжкова виставка – огляд «Історія незалежної України», матеріали якої показали минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадали імена та постаті великих українців, котрі в різні часи прославили Україну. Також представлені матеріали про захисників Батьківщини, які сьогодні відстоюють суверенітет і захищають територіальну цілісність нашої держави.

Фото без описуФото без опису

Організаторами свята Гнатишиною Н.М. та Плаксою О.В. була представлена виставка робіт «Руками створена краса», учасниками якої були місцеві рукодільниці Шелудько Варвара, Полякова Оксана, Россошик Любов та виставка картин Кушнірук Галини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано