A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Юріївка відсвяткувала свій День народження.

Дата: 23.08.2020 08:43
Кількість переглядів: 446

Село Юріївка Афанасіївського старостинського округу у суботу, 22 серпня, святкувало свій День народження. Захід пройшов на подвір'ї місцевої школи. Свято зібрало багато гостей, привітати юріївців приїхав міський голова Леонід Голобля.

"Дякую всім за гостинність та вітаю кожного мешканця з днем народження села, вашої рідної домівки! В селі Юріївка живуть прекрасні та доброзичливі люди! Своєю невтомною працею ви досягаєте висот у спорті та сільському господарстві, у навчанні та щоденній праці. Віднедавна ви стали частиною нашої великої родини під назвою Снігурівська ОТГ, і ми пишаємося членом своєї дружньої сім'ї!", - відзначив Леонід Голобля.

Міський голова поділився з громадою планами на майбутнє та розповів про ті проєкти, які мають бути реалізовані на території старостинського округу, зокрема, це нове шкільне подвір'я школи, яке нещодавно розпочали ремонтувати.

Традиційно смачний святковий коровай розділили з громадою. Також на День села відзначили жителів у різних номінаціях. Яскравої палітри додала номінація «Майстри золоті руки». В цій номінації були нагороджені Шкварун Тамара Дмитрівна і Довбик Валентин Віталійович. Ці талановиті майстри —кондитери радують своїми смачними виробами жителів не тільки села, а й усього Снігурівського району. Тамара Шкварун прийшла з сюрпризом -  спекла торт для учасників свята.

Талановиті учасники художньої самодіяльності продемонстрували гостям свої виступи, які дарували присутнім сміх та позитивні емоції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано