СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Галаганівка гучно відзначила День Незалежності

Дата: 25.08.2020 10:31
Кількість переглядів: 340

24 серпня в с. Галаганівка відзначили День Незалежності України. Привітати місцевих мешканців завітав міський голова Леонід Голобля та в.о. старости Олександр Катков.

Фото без опису

Зібрались на святкування дуже багато людей, одягнутих у національні костюми. Насичену концертно-розважальну програму підготували для присутніх працівники сільських закладів культури: були і пісні, і танці, і цікаві номери. І яке ж свято без застілля!? Галаганівці зібралися за столом усією сільською громадою просто неба.

Фото без описуФото без описуФото без опису

"Галаганівці - народ гостинний та щедрий. Люди тут добрі та щирі. І сьогоднішній день - цьому яскраве підтвердження! Від усього серця вітаю всю вашу велику сім'ю з Днем Незалежності! Нехай кожен день приносить вам щастя, добробут та злагоду", - відзначив міський голова Леонід Голобля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під час заходу міський голова вручив учасникам дійства подяки та грамоти з нагоди свята, прийнявши навзаєм запашний каравай від місцевих господарів. А продовжилося свято в с. Галаганівка у теплій атмосфері за великим столом, де панувало щире спілкування та взаєморозуміння між усіма, хто вирішив провести цей день один з одним, розділивши гарний настрій між собою.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано