A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Тамаринці звернулись до міської ради з метою отримання земельних ділянок для ведення городництва

Дата: 25.08.2020 18:32
Кількість переглядів: 391

Мешканці с. Тамарине звернулись до керівництва міської ради стосовно питання отримання земельних ділянок для ведення городництва. З цією метою міський голова Леонід Голобля провів зустріч з громадою у Тамаринському сільському будинку культури.

Присутні підняли своє питання та разом з очільником Снігурівської ОТГ обговорили можливість отримання таких ділянок для ведення городництва на території Тамаринського старостинського округу. Група місцевих мешканців заявила про намір отримання даних земельних ділянок у власність, щоб на законних підставах вирощувати сільсько-господарську продукцію для власних потреб

Фото без опису

В свою чергу, міський голова доручив в.о. старости Ірині Березі та начальнику відділу земельних відносин Олександру Деркачу провести роботу у даному напрямку, щоб у подальшому винести ряд питань на наступній сесії міської ради.

Фото без опису

Також представники Тамаринської громади під час спілкування з міським головою підіймали питання фінансування закладів освіти після їх переходу до комунальної власності міської ради, людей хвилює також і доля районної лікарні після медреформи, питання зношеності мереж водопостачання в населеному пункті та продовження курсу на освітлення вулиць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано