СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Леонід Голобля відвідав Тамаринську ЗОШ

Дата: 01.09.2020 12:21
Кількість переглядів: 322

Тамаринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Снігурівської міської ради у 2020 році святкує свій ювілей - закладу освіти виповнилося 45 років!

Фото без опису

Завітав на свято з нагоди Дня Знань та привітав усю шкільну родину тамаринців міський голова Леонід Голобля разом з начальником відділу освіти Наталією Вараксою та начальником загального відділу міськради Тетяною Андрющенко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

"Все найголовніше в житті людини починається зі школи. Яким ти будеш в шкільні роки, таким і станеш в дорослому житті. Саме тут ми спілкуємося, навчаємося та дорослішаємо. Школа це не просто будівля. Це світ, в якому ми живемо, це місце, що стало рідним, своїм. Адже тут ми не тільки проводимо значну кількість свого часу, тут ми вчимося, осягаємо знань. Учителі намагаються вкласти в нас знання та все найкраще, що в них є. Підготувати нас до складного, але такого цікавого дорослого життя. Тож, хочу привітати всіх з ювілеєм створення Тамаринської ЗОШ! 45 років - солідна цифра. Адже школа – це щось більше, ніж місце, де ми отримуємо освіту. Недарма дорослі кажуть, що шкільні роки – це найкращий час в житті. Чим більше людина вчиться, тим більше розуміє себе, близьких людей та навколишнє середовище. З Днем знань!", - відзначив Леонід Голобля.

На фото: історичні кадри з життя навчального закладу:

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано