A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання XVII позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання

Дата: 21.09.2020 09:00
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

22 вересня 2020 року о 10:00 в приміщенні міської ради по вул. Жовтнева, 124 в м. Снігурівка відбудеться засідання ХVII позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання із таким порядком денним:

 

  1. Про внесення змін до міського бюджету Снігурівської міської ради на 2020 рік.

  2. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів та майна.

  3. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів освіти та майна.

  4. Про проведення передачі “Об’єктів меліорації – закрита зрошувальна мережа”, що розташована на території Кобзарцівського старостинського округу від Снігурівської міської ради на баланс і в оперативне управління комунального підприємства “Снігурівський комунальник” та створення комісії по проведенню передачі.

  5. Про списання майна комунальної власності, яке передане на баланс КП “Снігурівський комунальник”.

  6. Про проведення передачі основних засобів від КП “Снігурівський комунальник” до міської ради з подальшою передачею на баланс і в оперативне управління КП “Снігурівський міськводоканал” та створення комісії по проведенню передачі основних засобів.

Земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано