СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці обговорили подальшу газифікацію населеного пункту

Дата: 22.09.2020 14:33
Кількість переглядів: 326

21 вересня у м. Снігурівка відбулась зустріч представників ВТВ АТ "Миколаївгаз" з керівництвом Снігурівської ОТГ. Присутні обговорили питання подальшої газифікації будинків у мікрорайонах "Сім вітрів" та "Сонячний".

Фото без опису

Спеціалісти ознайомились із проектно-кошторисною документацією та окреслили план заходів щодо газифікації, зокрема, будівництва зовнішніх та внутрішніх мереж газопостачання житлових будинків по вул. Суворова (багатоповерхові будинки №№ 25, 27, 31, 33, 37 та інші).

Також під час зустрічі було обговорено питання щодо подальшої можливості приєднання до газопровідних мереж новим споживачам.

Нагадаємо, що у 2013 році ТОВ "Підприємство "Укргазпром" було побудовано газопровідні мережі низького тиску у мікрорайоні "Сонячний", по вул. Інгулецька, В’ячеслава Чорновола та ін. Вказане підприємство мало Кримську реєстрацію і після подій 2014-го року було змушене припинити ліцензовану діяльність на території Снігурівського району. Це, в свою чергу ,поставило під загрозу подальшу роботу по газифікації міста Снігурівка та унеможливило підключення нових абонентів до газопровідних мереж.

З метою вирішення даного проблемного питання Снігурівською міською радою протягом останніх років були виділені кошти для відновлення виконавчо-технічної документації на внутрішній та надземний газопровід багатоквартирних житлових будинків м. Снігурівка по вул. В’ячеслава Чорновола 10, 11. Після відновлення зазначеної документації розподільчі та ввідні газопровідні мережі низького тиску вищезазначених будинків  були передані на умовах господарського відання акціонерному товариству «Миколаївгаз», що дало змогу новим споживачам газу з числа мешканців будинків № 10, 11 по вул. В’ячеслава Чорновола отримувати приєднання до газорозподільних мереж. Робота щодо подальшої передачі цих мереж та підключення нових абонентів до газопровідних мереж триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано