A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

“Я люблю Першотравневе": День села відзначили з розмахом

Дата: 22.09.2020 16:28
Кількість переглядів: 534

18 вересня в Першотравневому пройшов День села. На свято завітав міський голова Леонід Голобля та привітав мешканців зі святом. Також односельчан привітала в.о.старости Тетяна Наумець. Звісно, карантин вніс корективи у проведення заходу: на вході до Будинку культури робили температурний скринінг, а продавці ласощів були у масках та рукавичках. Проте, це не зіпсувало святкового настрою тим, хто вирішив провести цей вечір у колі односельчан: насичена концертна програма, святкова лотерея, різноманітні атракціони, смачна юшка, феєрверк та дискотека чекали на кожного мешканця старостинського округу – сьогодні ніхто не нудьгував.

«Села як і люди, мають свої біографії. І у кожного вона своя – неповторна. Головними гостями на нашому святі є велика родина мешканців Першотравневого – від найменшого її жителя до найповажнішого. Це ваше свято! Вітаю всіх, і бажаю процвітання та розвитку вашій спільній домівці! Хай обходять вас стороною природні стихії. А ваші родини живуть у сімейному затишку, благополуччі, достатку та в доброму здоров’ї», - відзначив Леонід Голобля.

Під звуки фанфар провели нагородження. Так, грамотою «Почесний  житель  села Першотравневе» відзначено Карпенчук Олесю Петрівну, завдяки якій було врятовано не одне життя односельчан. Грамотою «Найстарший житель села» відзначили довгожителів: 92-річну Бражник Стефу Михайлівну з Першотравневого, 91-річну Поберейко Катерину Петрівну з Трудолюбівки та 81-річну Михайлюк Марію Василівну з Васильків.

Грамоту за «Найміцнішу подружню пару», яка 2 серпня цього року відсвяткувала своє Золоте весілля, вручили родині Ковтун. Подяками «За високий професіоналізм» нагородили вчителів, які виховали не одне покоління та пропрацювали у школі більше 40 років: Завальницьку Людмилу Федорівну, Доценка Григорія Васильовича та Шарук Валентину Василівну. Родини Шарук, Гроссу, Поліщук, Прокопівнюк, Шаблевських отримали подяки за «Найкращий двір». Також до  десятиріччя створення коллективу почесною грамотою нагороджено колектив Першотравневого СБК «Калина».

Гарний настрій присутнім подарували Тетяна та Артем Райда, Олександр Гіщак, Надія Орлова, Людмила Нагорна, Наталія Золотарьова, тріо «Акорд» (Тетяна Ясонова, Наталія Старкова, Тетяна Лєженцева), ансамбль «Джерело» (Катерина Жадан-Тарасенкова та Анастасія Садовська), колектив «Калина», дует Наталії Мурзенко та Алли Букатко!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано