A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Акція «Від громади до громади»

Дата: 24.09.2020 16:24
Кількість переглядів: 479

22 вересня 2020 року Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи з робочим візитом завітав до Снігурівської об’єднаної територіальної громади з проведенням культурної акції «Від громади до громади».

Фото без опису

Під час візиту провідні методисти МОЦНТ на чолі з директоркою, заслуженою артисткою України Наталією Баштовою, за участю заступника міського голови Вітенко Г.З., начальника відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради Бурбела І.А. ознайомилися з діяльністю закладів культури, їхньою матеріальною базою та творчими здобутками. А також переглянули яскраві виступи самодіяльних колективів, які продемонстрували різні напрями мистецтва.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В рамках робочої групи було відвідано сільські заклади культури, а саме Афанасіївський центр дозвілля, Нововасилівський сільський будинок культури, Галаганівський сільський клуб, Галаганівський історико-етнографічний музей. Учасниками робочої зустрічі було надано конструктивні поради, роз’яснення та методичні рекомендації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано