A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Дата: 08.10.2020 13:39
Кількість переглядів: 337

 

Процедура видачі експлуатаційних дозволів на пункти закупівлі молока.

Експлуатаційний дозвіл – це документ який видається підприємству лише за результатами інспектування потужності аудиторами Держпродспоживслужби. Експлуатаційний дозвіл треба отримувати підприємствам, які здійснюють безпосередню діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження (ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Для отримання експлуатаційного дозволу оператори ринку подають заяву та перелік харчових продуктів, що планується виробляти або зберігати, до Центру надання адміністративних послуг.

Етапи послуг:

  1. Прийом пакету документів та його реєстрація. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – адміністратори Центрів надання адміністративних послуг при райдержадміністраціях,міськрадах. Термін виконання протягом 1-го дня.
  2. Передача пакету документів начальнику Головного управління. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (надалі – Головне управління). Термін виконання протягом 1-го дня.
  3. Визначення терміну виконання та відповідальних виконавців. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – начальник Головного управління. Термін виконання пртягом1-2-го дня.
  4. Передача до виконання пакету документів виконавцю структурного підрозділу Головного управління. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – спеціалісти Управління організаційно – господарського забезпечення Головного управління. Термін виконання протягом 1-2-го дня.
  5. Визначення наданого пакету на предмет достовірності наданих відомостей та підготовка проектів наказу та посвідчення для проведення позапланового інспектування потужності. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – визначені посадові особи (виконавці). Термін виконання протягом 2-4-го дня.
  6. Підписання наказу та призначення державних інспекторів для проведення інспектування потужностей. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – начальник Головного управління. Термін виконання протягом 2-4-го дня.
  7. Здійснити позапланового заходу (інспектування) потужностей (об`єктів) з метою встановлення їх відповідності санітарним заходам. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 4-14-го дня.
  8. Оформлення за результатами перевірки відповідного акту. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 4-14-го дня.
  9. Оцінка прийнятності ризику та дотримання ветеринарно-санітарних заходів. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 14-15-го дня.
  10. Подання проекту рішення про видачу або відмову у видачі експлуатаційного дозволу начальнику Головного управління. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 15-17-го дня.
  11. Підписання рішення про видачу або відмову у видачі експлуатаційного дозволу. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – начальник Головного управління. Термін виконання протягом 18-го дня.
  12. Надання оператору ринку копії рішення про видачу/відмову у видачі експлуатаційного дозволу. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 19-21-го дня.
  13. Направлення до Центру надання адміністративних послуг повідомлення про відмову у видачі експлуатаційного дозволу оператору ринку (у разі прийняття відповідного рішення). Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 19-30го дня.
  14. Після отримання підтвердження про плату за видачу експлуатаційного дозволу до Центру з надання адміністративних послуг. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – посадові особи Головного управління. Термін виконання протягом 19-30-годня, але не більше 2-х робочих днів після отримання підтвердження.
  15. Реєстрація та направлення заявникові результату розгляду заяви. Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ – адміністратори Центрів надання адміністративних послуг при райдержадміністраціях, міськрадах. Термін виконання з 30-го дня.

Строк видачі експлуатаційного дозволу оператору ринку становить 30 календарних днів з дня отримання компетентним органом всіх документів, зазначених вище.

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано