A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ В ХАРЧОВОМУ ПРОДУКТІ

Дата: 04.11.2020 09:19
Кількість переглядів: 331

Снігурівське міжрайонне управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що до Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF № 2020.4430.

Відповідно до повідомлення, виявлено несанкціоновану речовину – оксид етилену (2,3 mg/kg – ppm) у лущеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Аccura Enterprises Pvt. Ltd, Gujarat Gandhinagar) через Нідерланди (імпортер: H. Ch. Schobbers B. V., Venlo) до Федеративної Республіки Німеччина (виробник: Theodor Reitmann GmbH. Saarlouis) звідки відправлялося до інших країн членів ЄС та до України (отримувач ТОВ «Бакіто», вул. Лісна, 82, с. Зубра, Львівська обл., 81135).

 Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи.

В разі виявлення вищезазначеної продукції просимо негайно повідомляти Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за тел. 05162 2 14 53

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано