СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відбувся мітинг та церемонія покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2020 10:57
Кількість переглядів: 414

21 листопада 2020 року біля Стели борцям за волю та незалежність України відбувся мітинг та церемонія покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи. У заході взяли участь представники влади, установ та організацій міста, громадськість та мешканці.

Ця пам'ятна дата була запроваджена, щоб віддати шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Революція гідності нації та її громадян відбулася не лише в політичному житті країни, а й у свідомості українців, і стала етапом прояву українцями неабиякої сили, мужності, віри та міцності духу. Вона показала усьому світу, що вищою метою для українського народу є збереження людських цінностей та основ демократії.

Сотні тисяч українців об’єднало прагнення правди. Правди, яка б була основою державного, суспільного, особистого життя. Народ повстав проти брехні, корупції, наруги над волею людей. І вкотре виграв цю битву, адже нікому не вдасться нас зломити! Ми - українці - свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети.

"Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє, вийшов на Майдан відстоювати своє право на Євроінтеграцію і довів, що спроможний на захист своєї свободи. Кожного дня, щогодини Україна завдяки героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою", - відзначила голова ОТГ Інна Бойко.

Героїв Майдану і воїнів-захисників України, які загинули за волю і кращу долю України, згадали хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели борцям за волю та незалежність України, тим самим вшанувавши пам'ять наших земляків Сергія Платонова та Ігора Маркваса, які загинули під час бойових дій на Сході України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано