A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF СТОСОВНО ВИЯВЛЕННЯ МІГРАЦІЇ ПЕРВИННИХ АРОМАТИЧНИХ АМІНІВ (0,37 МГ/КГ – PPM) З ПОРЦІОННИХ ЛОЖОК, ЩО ЕКСПОРТУВАЛИСЯ З ФІНЛЯНДІЇ

Дата: 27.11.2020 10:57
Кількість переглядів: 400

Снігурівське міжрайонне управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 13 листопада 2020 року  № 2020.4964-fup, стосовно виявлення міграції первинних ароматичних амінів (0,37 мг/кг – ppm) з порціонних ложок, що експортувалися з Фінляндії (виробник: Fiskars Finland Oy Ab, Helsinki) до України (отримувачі: ТОВ «Світ-Україна», вул. Київська, 8, м. Вишневе, Київська обл., 08132; ТОВ «Т2 СТРОЙ», просп. Повітрофлотський 92 Б, м. Київ, 03036 ).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи.

В разі виявлення вищезазначеної продукції просимо негайно повідомляти Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за тел. 05162 2 14 53

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано