A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Відбулась позачергова сесія міської ради: депутати затвердили заступників міського голови та закріпили себе за округами

Дата: 02.12.2020 14:50
Кількість переглядів: 552

1 грудня 2020 року відбулась ІІ позачергова сесія Снігурівської міської ради 8 скликання, на порядок денний якої було винесено ряд важливих питань. Зокрема затвердження Регламенту міської ради 8 скликання та Положення про старосту Снігурівської міської ради.

Фото без опису

На початку засідання міський голова Інна Бойко ознайомила депутатський корпус та присутніх про результати роботи в міжсесійний період та зупинилася на тих проблемах та недоліках, які були виявлені в процесі роботи за вказаний період. Про них більш детальна інформація буде опублікована додатково на офіційному сайті.

Присутні одноголосно за поданням голови затвердили Олександра Кравченка та Світлану Голдун заступниками міського голови.

Фото без опису

Міський голова вручила посвідчення новообраним депутатам Людмилі Самойленко, Сергію Цвєткову та Наталії Суслєгановій, побажавши плідної співпраці на благо виборців та територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Були розглянуті питання про утворення постійних комісій Снігурівської міської ради 8 скликання, а також затверджено Положення та їх персональний склад. Депутатів було закріплено за виборчими округами. Утворено виконавчий комітет Снігурівської міської ради 8 скликання та затверджено Положення про нього. Також обранці встановили умови оплати праці міському голові Бойко І.В.

Наприкінці сесії були розглянуті питання про створення комісій з прийняття-передачі зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради КНП «ЦПМСД» та КНП «Снігурівська ЦРЛ». Також депутати прийняои рішення звернутися до Головного Управління Держгеокадастру у Миколаївській області з клопотанням щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Снігурівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано