A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ У ХАРЧОВОМУ ПРОДУКТІ

Дата: 03.12.2020 09:03
Кількість переглядів: 377

 

Снігурівське міжрайонне управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що до Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF № 2020.5025 – fup 3.

Відповідно до повідомлення RASFF № 2020.5025 – fup 3, виявлено несанкціоновану речовину – оксид етилену (0,094 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії  (експортер: Accura Enterprises Pvt Ltd, Gandhinagar, Gujarat) через Нідерланди (імпортер: Dipasa Europe B. V., Enschede) до країн-членів ЄС та до Фінляндії, де було використане при виготовленні багатозернових круглих хлібців (виробник: Lantmannen Cerealia Oy, Kotka) та експортовані до України (отримувач: ПРАТ«Латманнен Акса», вул. Привокзальна, 3, м. Бориспіль, 08304).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи.

В разі виявлення вищезазначеної продукції просимо негайно повідомляти Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за тел. 05162 2 14 53

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано