A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«І ми щасливі!»: у ЦКРДІ «Журавлик» пройшов захід до дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 15:24
Кількість переглядів: 1032

З нагоди міжнародного дня людей з інвалідністю у ЦКРДІ «Журавлик» Снігурівської міської ради пройшов захід «І ми щасливі!», на якому діти відгадували загадки, грали в ігри, танцювали, малювали.

Фото без опису

З найкращими побажаннями здоров’я, миру, успіхів у навчанні до дітей звернулися заступник голови міської ради Голдун С.М., секретар Верловицький С.В., голова громадської організації союзу організацій інвалідів України Васюра Т.А.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За ініціативи міського голови І.В.Бойко до Міжнародного дня людей з інвалідністю всі сім'ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, Снігурівською ОТГ була виділена матеріальна допомога.

Фото без опису

За високий професіоналізм, досягнення в роботі та зразкове виконання посадових обов'язків, вагомий внесок в у роботу з категорією дітей з особливими потребами Верловицький С.В. вручив грамоту вчителю – реабілітологу Центру Проценко Є.І.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Завідувач Галаганівського історико-етнографічного музею Біляченко О.Я. організувала  цього дня в центрі виставку картин з галереї, які зберігаються в Галаганівському музеї. Разом з вихователем Галаганівського НВК Семенюк Л.А. діти Центру малювали ялинки гусячим пір'ям та прикрашали їх ватними паличками. Також Лариса Анатоліївна поділилася з працівниками центру своїми власноруч виготовленими дидактичними іграми з прищепками. В свою чергу, Оксана Яківна отримала подяку з рук директора Центру за постійну організацію заходів для вихованців Центру, спрямованих на всебічний розвиток дітей з особливими потребами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Приємно дітям було отримувати і подарунки, які для них підготували районне товариство Червоного Хреста та приватний підприємець Пилипенко С.В. Не залишили поза увагою і колишніх випускників центру, інвалідів I групи, яким продуктові набори від приватних підприємців  Кот Л.Б. та Золотої Л.О. вручили вчитель – реабілітолог та директор Центру за місцем їхнього проживання, а приватний підприємець Воронова Л.М. допомогла з оформленням залу гірляндами.

"Дякуємо всім, хто долучився до проведення заходу, перейнявся його атмосферою та зробив наших дітей щасливими", - відзначила директор Центру Ольга Уткіна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано