СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 07:50
Кількість переглядів: 282

Шановні депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі і сердечні вітання з Днем місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії!

Фото без опису

Дійсно, це свято людей, яких обирає суспільство: людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

День місцевого самоврядування стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. До цього Україна йшла непростим шляхом. Зрештою, не так важливо, яку річницю відзначають органи місцевого самоврядування. Головне, що такий день є, бо це свято не лише депутатів і тих, хто працює в місцевій владі, а й усіх виборців, бо вони теж зацікавлені в розвитку самоврядних громад.

Сьогодні депутати усіх рівнів, голови громад, старости знаходяться на передовій розвитку й утвердження основ народовладдя. Бо саме важелі місцевого самоврядування дозволяють людям відчувати себе повноправними господарями на своїй території, у своїй державі.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Суспільний розвиток сьогодні немислимий без піднесення ролі самоврядних громад, реалізації права людини впливати на розв’язання проблем рідного краю.

Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості  у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

Міцного здоров’я вам, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні.

 

З повагою, Снігурівський міський голова Інна БОЙКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано